7V-afbeelding-1

Verlang/Droom: In deze fase breng je jouw diepe Hartsverlangen in beeld. Het doet er niet toe of je nu al wel of niet weet wat dat is voor jou; dat ga je in deze (meer) onderzoeken.

7V-afbeelding-1

Vertraag: Als er geen ‘plek’ is, hoe kun je dan iets nieuws ontvangen?
In deze fase gaan we Rust en Ruimte creëren. Zak van je Hoofd, in je Lijf.

7V-afbeelding-1

Verbind: Waarom wil je wat je Verlangt en waarom doe je wat je doet? In deze fase zoomen we daar op in.
We zorgen dat het Vuur achter je hartsverlangen gaat branden en jij volledig verbonden bent met
datgene wat je wenst.

7V-afbeelding-1

Verbeeld: We overschatten ons Bewustzijn en we onderschatten ons Onderbewuste; in deze fase doen we beroep op dat onderbewuste en zetten we Verbeeldingskracht in om het bereiken van je Verlangen extra kracht bij te zetten.

7V-afbeelding-1

Vertrouw: Deze fase gaat over vertrouwen op jouzelf, je doel, je capaciteiten en het durven maken van keuzes gericht op lange-termijn resultaten. Je leert meer op je intuïtie te vertrouwen en innerlijkeleiding te kunnen horen en volgen.

7V-afbeelding-1

Verwezenlijk: Verlangens en Dromen worden niet gerealiseerd als er niet over gegaan wordt op actie; dat is dan ook hetgeen waar de nadruk in deze fase op ligt.

7V-afbeelding-1

Vermenigvuldig: Deze laatste fase staat in het teken van het behouden, uitbreiden en verder ontplooien van je Verlangens/Dromen. Selfcare en Commitment hebben hier alles mee te maken. In deze fase leg ik je uit hoe dat zit, zodat jij je creaties verder kunt voeden maar ook door aan geven aan anderen en aan deze wereld.

7V-afbeelding-1

In 7 fases van Hoofd, naar Hart.
Van Forceren, naar Flow.
Van Over-analyseren, naar Doorvoelen.
Van Gevangen door eisen en verwachtingen van buitenaf, naar Vrijuit Zijn wie je altijd al was. 

Thuis zijn in Jouzelf; door binnenin jouzelf te kijken en het innerlijk werk te doen & daarmee in de buitenwereld van je verlangen realiteit maken.

previous arrow
next arrow